Palvelut

Toimintatapamme kiteytyy kokonaisvaltaisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen. Maanrakennus J. Karell Oy:n palvelut kattavat erilaiset työt haastavista raivaus- ja purkutöistä aina yksityiskohtaisiin viimeistelytöihin asti, jotka teemme aina koulutetun henkilöstömme ammattitaidolla. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös erikoiskallionporaus- ja louhintatyöt joissa olemme valtakunnan kärkitoimijoita. Lue lisää, kuinka me sen teemme. Seuraa meitä myös Facebookissa – näet ajankohtaiset referenssit, työpaikat ja muut kuulumiset!

Maanrakennus

Toteutamme maanrakennuksen palvelut aina raivaus- ja pintamaanpoistotöistä piha- ja maisemointitöihin asti. Monipuolisen konekalustomme avulla voimme tehdä niin suuret kuin pienemmätkin maanrakennusurakat – esimerkiksi omakotitalon pohjat, routaeristykset, rivitalojen ja suurempien julkisten kohteiden pohjatyöt ja perustukset.

Kallioporaus ja railoporaus

Kallio- ja railoporauksessa asiantuntemuksemme korostuu. Toteutamme haastavatkin poraustyöt tehokkaasti laajalla erityiskonekalustollamme, ja teemme kallion sisäiset asennukset ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

Louhinta

Meillä on vahva osaaminen ja kokemus louhinnasta sen eri muodoissa. Pystymme toteuttamaan kaikenkokoiset louhintatyöt tehokkaasti, turvallisuutta unohtamatta.

Purkutyöt

Toimimme työmailla kokonaisvaltaisesti, projektin kaikissa vaiheissa, aina purkutöistä alkaen. Osana maanrakennusta pystymme suorittamaan tehokkaasti haastavatkin purkukohteet, jolloin purkamisen jälkeiset pohjatyöt ovat suoraviivaisia ja nopeita toteuttaa. Kokonaisvaltainen maanrakennus purkutyöstä rakennusvalmiisiin pohjiin ovat myös kustannustehokkaita.

Kalustovuokraus

Liiketoimintaamme kuuluu myös ajosiltojen, raskaiden esteiden ja kompressorien vuokraus. Vuokraamamme kalusto on aina juuri huollettu ja täydellisessä käyttökunnossa. Annamme tarvittaessa kaikille vuokrakoneille käyttökoulutuksen.