Palvelut

Toimintatapamme kiteytyy kokonaisvaltaisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen. Maanrakennus J. Karell Oy:n palvelut kattavat erilaiset maanrakennustyöt haastavista raivaus- ja purkutöistä aina yksityiskohtaisiin viimeistelytöihin asti, jotka teemme aina koulutetun henkilöstömme ammattitaidolla pääasiassa Uudenmaan alueella. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös erikoiskallionporaus- ja louhintatyöt joissa olemme valtakunnan kärkitoimijoita. Toiminta-alueeseemme kuuluu mm. Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Kerava ja Kauniainen.

Maanrakennus

Toteutamme kaikki maanrakennuksen palvelut kokonaisvaltaisesti ja kattavasti aina raivaus- ja pintamaanpoistotöistä rakennuksen pohjankaivuuseen sekä piha- ja maisemointitöihin asti. Monipuolisen ja uudenaikaisen konekalustomme avulla voimme tehdä niin suuret kuin pienemmätkin maanrakennusurakat – esimerkiksi omakotitalon sekä rivitalon maanrakennustyöt ja lisäksi suurempien julkisten kohteiden pohjatyöt ja perustukset, routaeristykset, kunnallistekniset työt ja asfaltoinnit.

Maanrakennuksen palvelut:
– Raivaus
– Pohjankaivu
– Kunnallistekniset työt
– Maansiirto
– Pihatyöt
– Asfaltointi

Kalliosahaus, kallioporaus ja railoporaus

Kalliosahauksessa sekä kallio- ja railoporauksessa asiantuntemuksemme korostuu. Kallion maanrakennus on yrityksemme erityisosaamisalaa ja osaavan sekä kokeneen henkilöstön avulla työt hoituvat turvallisesti ja varmasti. Toteutamme haastavatkin kalliosahaus- ja kallioporaustyöt tehokkaasti laajalla railoporaukseen, kallioporaukseen ja kalliosahaukseen tarkoitetulla erityiskalustollamme, ja teemme kallion sisäiset asennukset ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

Louhinta

Meillä on vahva osaaminen ja kokemus louhinnasta sen eri muodoissa. Pystymme toteuttamaan kaikenkokoiset kallion louhintatyöt ja kallion poistamiseen tai muotoiluun liittyvät työt myös haastavissa olosuhteissa. Kallion louhintaan usein kuuluva kallion räjäytys on ammattitaitoisen henkilökuntamme tekemänä tehokasta, laadukasta ja turvallista. Myös räjähteetön louhinta onnistuu laadusta tinkimättä sovitussa aikataulussa.

Louhinnan palvelut:
– Kalliosahaus
– Railoporaus
– Kallioporaus
– Suuntaporaus kallioon
– Räjähteetön louhinta
– Kallion louhinta räjähteillä
– Ylisuurien kivien rikotus

Purkutyöt

Toimimme työmailla kokonaisvaltaisesti projektin kaikissa vaiheissa, aina purkutöistä alkaen. Osana maanrakennusta pystymme suorittamaan tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti haastavatkin rakennusten purkutyöt (esim. teollisuushallin tai vanhan omakotitalon purkutyöt), jolloin purkamisen jälkeiset työt ovat suoraviivaisia ja nopeita aloittaa. Kokonaisvaltainen maanrakennus purkutöistä rakennusvalmiisiin pohjiin on myös kustannustehokas.

Purkutyöpalvelut:
– Kaikenkokoisten rakennusten purkutyöt
– Siltojen purkutyöt
– Asfaltoinnin poistot
– Lajittelutyöt
– Betonin pulverointi

Ajosiltavuokraus/Kalustovuokraus

Liiketoimintaamme kuuluu myös ajosiltojen, raskaiden esteiden ja kompressorien vuokraus. Vuokraamamme kalusto on aina juuri huollettu ja täydellisessä käyttökunnossa. Erityisesti ajosiltojen vuokraus onnistuu meiltä, sillä kalustoomme kuuluu useita ajosiltoja eri mitoissa. Annamme tarvittaessa kaikelle vuokrakalustolle käyttökoulutuksen.

Vuokrattava kalusto:
– Ajosillat (myös pitkät ajosillat)
– Raskaat esteet
– Kompressorit