Kalliosahaus, kallioporaus ja railoporaus

Olemme erikoistuneet kalliosahaukseen sekä kallio- ja railoporaukseen. Laajalla konekalustollamme ja koulutetun henkilöstömme avulla pystymme toteuttamaan suoraviivaisesti kaikenkokoiset kalliosahaus- ja kallioporaustyöt kallion poistosta kallion muotoiluun. Kalustostamme löytyvät alan kehittyneimmät poravaunut sekä uusimmat kalliosahat, käsiporat ja hydraulikiilat. Huollamme kalustoamme jatkuvasti henkilökohtaisesti. Näin työskentely etenee aina jouhevasti.

Kallion irtisahaaminen sopii tilanteisiin, joissa räjäytettävä kallio halutaan irrottaa ympärille ja/tai alle jäävästä kalliosta ennen louhintaa. Usein riittää kallion reunojen irtisahaaminen. Sahaaminen on lähes meluton ja pölytön vaihtoehto eikä tuota tärinää. Mittatarkkuus etenkin syvissä sahauksissa on railonporausta parempi.

Kalliosahaus sopii esimerkiksi:
-Tontin rajaa myöten tehtäviin tarkkoihin kallion irrotuksiin,
-Jos halutaan kaunis kallioleikkaus, joka jää lopullisesti näkyviin,
-Kalliotöihin, joissa halutaan pienentää lujituksen tarvetta.

Kalliosahaus pienentää kallion louhintaan kuluvaa aikaa, kun kalliosahaus tehdään valmistelevana työnä ennen varsinaisen kallion louhinnan alkua.

“Monivuotisen kokemuksen perusteella pidän Maanrakennus J. Karellia luotettavana ja kustannustehokkaana alan toimijana, jonka kanssa on helppo asioida.”

Kari Anttila
kiinteistöpäällikkö
Nordic Morning Oyj

Koneet ja kapasiteetti

dav
Koneet ja kapasiteetti - Maanrakennus J. Karell
Hitachi kyydissä
Koneet ja kapasiteettu - Maanrakennus J. Karell