Louhinta

Maanrakennus J. Karell on aloittanut louhinta-alan yritystoiminnan 2000-luvun alussa. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille laadukasta ja kokonaisvaltaista louhintaurakointia Etelä-Suomen alueella. Toteutamme kaikenkokoisten louhinta-ja kalliotyökohteiden osa-ja kokonaisurakat turvallisesti kallioporauksen, kallioräjäytyksen, kalliokiilauksen, kalliosahauksen tai paisuntasementin avulla käyttäen alan kehittyneimpiä menetelmiä.

Erityisosaamiseemme kuuluu erityistä tarkkuutta vaativat louhintatyöt kuten rakennusten sisällä ja niiden välittömässä läheisyydessä tapahtuva räjähteetön louhinta, jonka toteutamme mm. kalliosahauksen, kalliokiilauksen ja kallioporauksen muodossa. Myös louhinnat räjähteillä toteutamme turvallisesti ja varmasti. Meiltä saat kaikki louhinta- ja maarakennuspalvelut laadukkaasti uudenaikaisella louhintakalustolla toteutettuina louhintaurakkasi kaikkiin vaiheisiin. Töiden turvallinen ja laadukas läpivienti on työmaallamme aina keskiössä. Lue myös lisää kallioporauksesta ja railoporauksesta.

“Yhteistyö J. Karell Oy.n kanssa on sujunut hyvin ja sovitusti. Urakoinnit ovat toteutettu kuten on yhdessä sovittu ja olemme pystyneet yhdessä Juuso Karellin kanssa suunnittelemalla sekä katselmoimalla työmaita, säästämään merkittävästi aikaa ja kustannuksia kohteen toteutuksessa. Yhteisillä toimilla olemme onnistuneet pitämään äärimmäisen tarkat reunaehdot ja vaatimukset hallinnassa työmaalla ja työmaan ympäristössä. Suosittelen J. Karell Oy:tä toteuttajaksi vaativiin kohteisiin.”

Timo Kelloniemi
Procurement Manager
Environics Oy

Koneet ja kapasiteetti

dav
Koneet ja kapasiteetti - Maanrakennus J. Karell
Hitachi kyydissä
Koneet ja kapasiteettu - Maanrakennus J. Karell