Purkutyöt

Olemme erikoistuneet erilaisiin purkutöihin jo 2000-luvun alussa. Teollisuuspurku, rakennusten purku,  ja siltojen purku sekä erilaiset lajittelutyöt ovat osa ydinosaamistamme. Toteutamme erikokoiset purkutyöt joko yksin tai osana kokonaisurakkaa purkutöistä louhintaan ja pohjarakennukseen. Meiltä löytyy uudenaikainen purkukalusto ja osaava purkutyöhenkilöstö tehokkaaseen ja turvalliseen purkutyöhön.

Purkutyömenetelmä valitaan aina purettavan rakennuksen tai kohteen purettavan rakenteen ja materiaalin mukaan. Purkutyö suoritetaan purettavan kohteen ympäristöstä huolehtien ja purkutyöstä aiheutuvat jätteet kierrätetään luontoa kunnioittaen. Ympäristön huomioiminen työmaillamme on meille kunnia-asia.

“Valitsin J. Karellin [työmaalleni] erittäin hyvän keskustelun sekä asiantuntevan ja luotettavan tuntuman perusteella. Maanrakennus J. Karell teki kaiken minkä lupasi, ja haasteiden edessä Karellilla oli aina ratkaisuehdostus, jolla päästiin eteenpäin. Voin suositella J.Karellia niin laadun, luotettavuuden, toimintakyvyn kuin kommunikaationkin puolesta täysin varauksettomasti.”

Lasse Kamppari
Helsinki

Koneet ja kapasiteetti

dav
Koneet ja kapasiteetti - Maanrakennus J. Karell
Hitachi kyydissä
Koneet ja kapasiteettu - Maanrakennus J. Karell